Barren yksityistunteja!

17.9.2017 | Emmi Pyykkö

Sain kunnian ohjata barretunnin eräälle polttariporukalle viime viikonloppuna, ja siitä inspiroituneena ajattelin kirjoittaa teille. Ohjaan tämänkaltaisia yksityistunteja erittäin mielelläni! Nykyään polttareihin haetaan usein jotain erilaista ja sporttista aktiviteettia, ja barre sopii tähän hyvin. Tarpeeksi erilaista, takuulla hiki pintaan ja hauskaa yhdessä! Viime viikonlopun polttaritunnilla oli myös kolme rohkeaa miestä mukana, mikä teki tunnista vieläkin hauskemman. Kerroin heille kirjoittavani tästä blogiimme ja  sain luvan ottaa muutamia kuvia sitä varten. Yksi mies-barre-ballerinoista jopa sanoi, ja pyysi minua tähän blogiinkin sen kirjoittavan, että “barrekärpänen puraisi”. Tervetuloa vain tunneille! 🙂

 Yksityistunnit voivat sopia polttareiden lisäksi, jos haluaa ottaa yksin tai parin kaverin kanssa tunteja esimerkiksi ennen ryhmään osallistumista, tai tukemaan omaa kuntoutus- tai valmennusprojektia. Minun barretunneille osallistuminen ei siis edellytä tanssitaustaa, mutta tanssilliselle tunnille osallistuminen voi silti olla matalampi kynnys jollekin, mikäli on ohjaajan kanssa katsonut tietyt liikkeet ja linjaukset kuntoon ensin.

Pikkujoulukausi lähestyy, ja lisäksi barretunti sopii työporukan virkistystapahtumaksi tai vaikka työhyvinvointia kasvattamaan säännöllisesti – ota siis yhteyttä, mikäli kiinnostuit, niin suunnitellaan juuri sinulle/teille sopiva paketti!

Paljon onnea tulevalle morsiamelle sekä liikunnallista syksyä kaikille toivottaen,

Sonja Toivola

International Ballet Barre Fitness Association -ohjaaja

Äitiysfysioterapeutti ja lantionpohjan fysioterapeutti

PS. Barretunteja ohjaan tällä hetkellä FemiHealth Oy:ssä maanantai-iltaisin raskaana oleville (prenatal barre klo 17.45-18.45) sekä perustunteja barrea kaikille upeille naisille (klo 19-20). Lisäksi postnatal barretunteja yhdessä vauvan kanssa, uutta kurssia tiedossa vielä loppusyksyyn!