Annamari

Ravinto ja terveet elämäntavat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Perheessämme on syöty aina hyvin vähän valmisruokia, ja äitini hyödynsi pääsääntöisesti tuoreita raaka-aineita ruoanvalmistuksessa minun ollessani pieni.

Nuoruudessani kärsin kuitenkin monista terveydellisistä ongelmista kuten toistuvista migreeneistä, munasarjakystista ja epämääräisistä, mutta kivuliaista suolistovaivoista. Kiinnostus ravintoa ja terveitä elämäntapoja kohtaan kasvoi omien myönteisten ruokavaliomuutosten myötä.

Valmistuin vuonna 2009 holistiseksi hierojaksi ja ravintoterapeutiksi valmistuin vuonna 2013. Siitä lähtien olen työskennellyt yksityisten konsultointien, seminaarien ja opettamisen puitteissa. Lasten, raskausajan sekä synnyttäneiden äitien ravinto kiinnostaa minua erityisesti.

Haluan tarjota jokaiselle naiselle mahdollisuuden terveelliseen elämään. Puhdas, luonnonmukainen ruoka toimii ravintofilosofiani vankkana perustana. Ravinnon avulla voidaan ekäistä monien sairauksien syntyä sekä parantaa yleistä hyvinvointia.

http://www.holistinenravintoterapia.com/

Sähköposti: annamari@holistinenravintoterapia.com

Puhelinnumero: 046 654 2656