FYSIO TERAPIA

Fysioterapia on asiakaslähtöistä ja näyttöön perustuvaa, terveyttä edistävää ja ennaltaehkäisevää ohjausta, manuaalista terapiaa ja terapeuttista harjoittelua, joka perustuu tutkimiseen, haastatteluun ja mittaamiseen.

Meiltä saat apua esimerkiksi suorien vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen, lantionpohjan toimintahäiriöihin, arven käsittelyyn esimerkiksi sektiosynnytyksen tai muun leikkauksen jälkeen, hengityksen vaikuksiin, selkäkipuihin tai kun sinusta tuntuu epävarmalta, kuinka liikkua turvallisesti raskauasaikana ja/tai synnytyksen jälkeen, ryhdin löytäminen ja ylläpitäminen tuntuu haastavalta, kärsit virtsan, -ilman tai ulosteen karkailusta tai tunnet painetta lantionpohjassasi.

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, jonka ammattinimikettä voi käyttää vain tutkinnon suorittanut fysioterapeutti. Meillä FemiHealth Oy:ssä on erityisosaamista äitiysfysioterapiasta raskausaikana ja synnytyksen jälkeen, lantionpohjan fysioterapiasta sekä urheilufysioterapiasta. Fysioterapeuttimme kouluttautuvat jatkuvasti lisää, ja tuovat erikoisosaamistaan käytäntöön.

Kohtaan aina asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja nautin suunnattomasti moniammatillisesta yhteistyöstä, jota voimme FemiHealthillä tarjota asiakkaidemme parhaaksi. Sydämenasiani on edistää kaiken ikäisten naisten, erityisesti raskaana olevien ja synnyttäneiden yksilöterapiaa ja ryhmäohjaamista. Terapeuttina olenkin ollut varsin onnekas, koska olen saanut todistaa monia upeita kuntoutuksia!

CEo, PARTNER, ÄITIYSFYSIOTERAPEUTTI / FEMIHEALTH

Fysioterapia-
palvelumme

Fysioterapia sopii kaikille.
FemiHealth pienet jalat

Äitiysfysioterapia

ennen ja jälkeen synnytyksen

FemiHealth Fysioterapia

Urheilufysioterapia

soveltuu kaikille

Fysioterapeuttina olen tarkka, empaattinen ja innostava. Äitiysfysioterapia raskausaikana ja synnytyksen jälkeen on tärkeää. Suorien vatsalihasten erkauman kuntoutus sekä arpikäsittelyt sektiosynnytysten tai muiden leikkausten jälkeen sekä erilaiset lantiopohjan lihasten toimintahäiriöt ovat erityisinä kiinnostuksen kohteinani. Kohtaan jokaisen asiakkaan katsoen kokonaisuutta, tavoitellen hyvää oloa omassa kehossa.

 

Sonja Toivola

PALVELU- JA KÄYTTÖEHDOT

 
 

Maksutavat

Maksutapoina verkkokauppa, lasku tai pankki-/luottokortti. Otamme vastaan myös Smartum-seteleitä.

Peruutusehdot

Kaikki peruutukset sähköpostiin saapuneen varausvahvistuksen linkin kautta tai yhteys suoraan henkilöön, kenelle aika on varattu. Ajan voi peruuttaa myös tekstiviestillä numeroon: 0503315926.

Yksilöajat: Alle 24h peruutuksissa veloitamme 50% hoidon hinnasta ja alle 12h peruutuksissa veloitamme käynnin hinnan täysimääräisesti. Noudatamme yllämainittuja aikarajoja, ellei erillisellä sopimuksella ole muuta sovittu. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattamattomista käynneistä veloitamme käynnin hinnan täysimääräisesti.

Alla olevat peruutustehdot koskevat kaikkia FemiHealth Oy:n järjestämiä ammatillisia lisäkoulutuksia, workshoppeja ja kursseja. Peruutus koulutuksiin on aina tultava kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen info (at) femihealth.fi.

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, veloitamme 50 % maksusta. Alle 48h peruutuksista perimme koulutuksen maksun kokonaisuudessaan. Ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneeltä perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Noudatamme yllä mainittuja aikarajoja, ellei erillisellä sopimuksella ole muuta sovittu

Sairaustapauksissa (lääkärintodistusta vastaan) tai mikäli järjestäjästä johtuvista syistä kurssi joudutaan perumaan, pyrimme ensisijaisesti järjestämään paikan seuraavasta mahdollisesta kurssista, tai tapauskohtaisesti palautamme kurssimaksun.

FemiHealth Oy varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulujen ja hintojen muuttamiseen. Mikäli kurssiohjelmaan tulee järjestäjästä johtuvia aikataulumuutoksia, jotka estävät ilmoittautunutta osallistumasta kurssille, palautetaan kurssimaksu ilmoittautuneelle kokonaan.