Fysioterapia

Mitä Fysioterapia on?

Fysioterapia on asiakaslähtöistä ja näyttöön perustuvaa, terveyttä edistävää ja ennaltaehkäisevää ohjausta, manuaalista terapiaa ja terapeuttista harjoittelua, joka perustuu tutkimiseen, haastatteluun ja mittaamiseen.

Kuka Fysioterapeutti on?

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, jonka ammattinimikettä voi käyttää vain tutkinnon suorittanut fysioterapeutti. Meillä FemiHealth Oy:ssä on erityisosaamista äitiysfysioterapiasta raskausaikana ja synnytyksen jälkeen, lantionpohjan fysioterapiasta sekä urheilufysioterapiasta. Fysioterapeuttimme kouluttautuvat jatkuvasti lisää, ja tuovat erikoisosaamistaan käytäntöön.

Kenelle Fysioterapia sopii?

Meiltä saat apua esimerkiksi suorien vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen, lantionpohjan toimintahäiriöihin, arven käsittelyyn esimerkiksi sektiosynnytyksen tai muun leikkauksen jälkeen, hengityksen vaikuksiin, selkäkipuihin tai kun sinusta tuntuu epävarmalta, kuinka liikkua turvallisesti raskauasaikana ja/tai synnytyksen jälkeen, ryhdin löytäminen ja ylläpitäminen tuntuu haastavalta, kärsit virtsan, -ilman tai ulosteen karkailusta tai tunnet painetta lantionpohjassasi.

Kohtaan aina asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja nautin suunnattomasti moniammatillisesta yhteistyöstä, jota voimme FemiHealthillä tarjota asiakkaidemme parhaaksi. Sydämenasiani on edistää kaiken ikäisten naisten, erityisesti raskaana olevien ja synnyttäneiden yksilöterapiaa ja ryhmäohjaamista. Terapeuttina olenkin ollut varsin onnekas, koska olen saanut todistaa monia upeita kuntoutuksia!

CEo, PARTNER, ÄITIYSFYSIOTERAPEUTTI / FEMIHEALTH

FYSIOTERAPIAPALVELUMME

Äitiysfysioterapia

'Äitiysfysioterapia on kokonaisvaltaista, ennaltaehkäisevää...'

Urheilufysioterapia Helsinki

Urheilufysioterapia

'Polvikipua juostessa? Selkäkipua liikunnan aikana tai sen jälkeen?'

Fysioterapeuttinen harjoittelu

'Fysioterapeuttinen harjoittelu on sinulle, kun kaipaat...'

Fysioterapeuttinen jälkitarkastus

'Fysioterapeuttiseen jälkitarkastukseen voit tulla, vaikka sinulla ei olisi....'

Fysioterapeuttina olen tarkka, empaattinen ja innostava. Äitiysfysioterapia raskausaikana ja synnytyksen jälkeen on tärkeää. Suorien vatsalihasten erkauman kuntoutus sekä arpikäsittelyt sektiosynnytysten tai muiden leikkausten jälkeen sekä erilaiset lantiopohjan lihasten toimintahäiriöt ovat erityisinä kiinnostuksen kohteinani. Kohtaan jokaisen asiakkaan katsoen kokonaisuutta, tavoitellen hyvää oloa omassa kehossa.

 

Sonja Toivola

PALVELU- JA KÄYTTÖEHDOT

  • Edit Column
  • Duplicate Column
  • Add Column
  • Remove Column
 
 

Maksutavat 

Maksutapoina verkkokauppa, lasku tai pankki-/luottokortti. Otamme vastaan myös Smartum-seteleitä.

Peruutusehdot

Peruutustehdot koskevat kaikkia FemiHealth Oy:n järjestämiä ammatillisia lisäkoulutuksia, workshoppeja ja kursseja. Peruutus koulutuksiin on aina tultava kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen info (at) femihealth.fi.

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, veloitamme 50 % maksusta. Alle 48h peruutuksista perimme koulutuksen maksun kokonaisuudessaan. Ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneeltä perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Noudatamme yllä mainittuja aikarajoja, ellei erillisellä sopimuksella ole muuta sovittu

Sairaustapauksissa (lääkärintodistusta vastaan) tai mikäli järjestäjästä johtuvista syistä kurssi joudutaan perumaan, pyrimme ensisijaisesti järjestämään paikan seuraavasta mahdollisesta kurssista, tai tapauskohtaisesti palautamme kurssimaksun.

FemiHealth Oy varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulujen ja hintojen muuttamiseen. Mikäli kurssiohjelmaan tulee järjestäjästä johtuvia aikataulumuutoksia, jotka estävät ilmoittautunutta osallistumasta kurssille, palautetaan kurssimaksu ilmoittautuneelle kokonaan.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Oletko käyttänyt Fysioterapia -palveluitamme tai kenties aikeissa hakeutua Fysioterapeutille ja jokin asia askarruttaa? Keskustellaan avoimesti, sana on vapaa!