Heli Harsunen

fysioterapia tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia

Heli on pesäpalloileva äitiys- ja urheilufysioterapeutti ja vauhdikkaan pikkupojan äiti. Fysioterapeutin työ on hänen mielestään maailman mahtavin ammatti – siinä ei koskaan tule valmiiksi, mutta se tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia auttaa ihmisiä voimaan paremmin omassa kehossaan!

Fysioterapeuttina Heli ei usko yhden ainoan menetelmän tai suuntauksen ylivertaisuuteen vaan yhdistää eri koulutusten antia. Tärkeintä hänen työssään on osata analysoida asiakkaan liikettä ja kehoa sekä ymmärtää ihmistä kokonaisuutena. Heli haluaa auttaa ihmisiä hahmottamaan paremmin omaa kehoa ja ymmärtämään, mistä oireet johtuvat – näin pysyvät muutokset ovat mahdollisia.

Helin erityisosaamiseen kuuluu äitiysfysioterapian ja lantionpohjan fysioterapian lisäksi urheilufysioterapia. Heli päivittää jatkuvasti osaamistaan näiden erityisalueiden koulutuksissa, perehtyy ajankohtaisiin tutkimuksiin sekä keskustelee kollegoiden kanssa aktiivisesti fysioterapiasta ja sen tulevaisuuden näkymistä.

Heli on Suomen Äitiysfysioterapeutit ry:n perustajajäsen ja hallituksen sihteeri. Vastaanottotyön lisäksi Heli järjestää äitiysfysioterapiaan liittyviä koulutuksia, ohjaa äiti-vauvaliikuntaa ja valmentaa pesäpalloilijoita.