Heli

Olen pesäpalloileva äitiys- ja urheilufysioterapeutti ja vauhdikkaan pikkupojan äiti. Fysioterapeutin työ on mielestäni maailman mahtavin ammatti – siinä ei koskaan tule valmiiksi, mutta se tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia auttaa ihmisiä voimaan paremmin omassa kehossaan!

Fysioterapeuttina en usko yhden ainoan menetelmän tai suuntauksen ylivertaisuuteen vaan yhdistän työssäni eri koulutusten antia. Tärkeintä työssäni on osata analysoida asiakkaan liikettä ja kehoa sekä ymmärtää ihmistä kokonaisuutena. Haluan auttaa sinua hahmottamaan kehoasi paremmin ja ymmärtämään, mistä oireesi johtuvat – näin pysyvät muutokset ovat mahdollisia.

Erityisosaamiseeni kuuluu äitiysfysioterapian ja lantionpohjan fysioterapian lisäksi urheilufysioterapia. Päivitän jatkuvasti osaamistani näiden erityisalueiden koulutuksissa, perehdyn ajankohtaisiin tutkimuksiin sekä keskustelen kollegoiden kanssa aktiivisesti fysioterapiasta ja sen tulevaisuuden näkymistä. Olen Suomen Äitiysfysioterapeutit ry:n perustajajäsen ja hallituksen sihteeri. Vastaanottotyön lisäksi pidän äitiysfysioterapiaan liittyviä koulutuksia, ohjaan äiti-vauvaliikuntaa ja valmennan pesäpalloilijoita.

https://fysioterapia.harsunen.fi