Ira Rissanen

naisten terveyd en asialla

Ira on suorien vatsalihasten erkauman (diastasis recti abdominis) spesialisti ja kuntouttamisen pioneeri Suomessa. Hän on tehnyt aiheesta kaksi opinnäytetyötä ja luennoi ja kouluttaa säännöllisesti terapiatyönsä ohella.

Iran ammattitaito, lempeys ja paneutuminen jokaisen asiakkaan tapaukseen on vertaansa vailla.

“Lantionpohjan fysioterapia on ollut vahvasti läsnä jo opiskeluaikoinani, jolloin tein syventävän harjoittelun Naistenklinikalla ja toimin kesätyössä Kätilöopiston fysioterapiaosastolla. Ensimmäinen työpaikkani olikin Kätilöopiston sairaala. Syksystä 2013 lähtien olen ohjannut synnyttäneiden ‘Pömpöttääkö?’ physiopilates–ryhmiä ja vuodesta 2014 olen toiminut yksityisellä sektorilla Dogood terveyspalvelun fysioterapeuttina. Kilpaurheilun (salibandy, pyöräily) lisäksi minulla on ryhmäliikuntaohjaaja tausta ja olen toiminut salibandyssä juniorivalmentajana 7 vuotta. Olen myös neljän lapsen äiti ja heidän ollessaan pieniä ohjasin paljon perheliikuntaa.

Kohtaan aina asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja nautin suunnattomasti moniammatillisesta yhteistyöstä, jota voimme FemiHealthillä tarjota asiakkaidemme parhaaksi. Sydämenasiani on edistää kaiken ikäisten naisten, erityisesti raskaana olevien ja synnyttäneiden yksilöterapiaa ja ryhmäohjaamista. Terapeuttina olenkin ollut varsin onnekas, koska olen saanut todistaa monia upeita kuntoutuksia!”

koulutukset ja kurssit

TUTUSTU TARJONTAAN

ilmoittaudu mukaan

äitiysfysioterapia ira rissanen

Huomaathan varata ensikertalaisena ajan, mikä tarkoitettu ensikertalaisille.

äiti-vauva pömpöttääkö? -pömppiskurssi

Suosittu Pömpöttääkö?® Pömppis- kurssi nyt 45min/ kuuden kerran settinä muokattuna niin, että vauva voi olla mukana.
 
 

FH Suorien vatsalihasten erkauman peruskurssi

On normaalia, että suorat vatsalihakset erkaantuvat toisistaan raskausaikana. Synnytyksen jälkeen suurin osa palautumisesta tapahtuu ensimmäisen kahden kuukauden aikana, mutta noin kolmanneksella erkaumaa jää vielä tämänkin jälkeen.
Oikeilla harjoitteilla voit edistää palautumista ja hillitä erkaumaa jo raskausaikana.

asiakkaiden suusta

sinun kokemuksesi tähän? ota yhteyttä!

Lizzie Thompson

sinun kokemuksesi tähän? ota yhteyttä!

Emma Velasquez

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn