Ira

Ira on suorien vatsalihasten erkauman (diastasis recti abdominis) spesialisti ja kuntouttamisen pioneeri Suomessa. Hän on tehnyt aiheesta kaksi opinnäytetyötä ja luennoi ja kouluttaa säännöllisesti terapiatyönsä ohella.

Iran ammattitaito, lempeys ja paneutuminen jokaisen asiakkaan tapaukseen on vertaansa vailla.

“Lantionpohjan fysioterapia on ollut vahvasti läsnä jo opiskeluaikoinani, jolloin tein syventävän harjoittelun Naistenklinikalla ja toimin kesätyössä Kätilöopiston fysioterapiaosastolla. Ensimmäinen työpaikkani olikin Kätilöopiston sairaala. Syksystä 2013 lähtien olen ohjannut synnyttäneiden ‘Pömpöttääkö?’ physiopilates–ryhmiä ja vuodesta 2014 olen toiminut yksityisellä sektorilla Dogood terveyspalvelun fysioterapeuttina. Kilpaurheilun (salibandy, pyöräily) lisäksi minulla on ryhmäliikuntaohjaaja tausta ja olen toiminut salibandyssä juniorivalmentajana 7 vuotta. Olen myös neljän lapsen äiti ja heidän ollessaan pieniä ohjasin paljon perheliikuntaa.

Kohtaan aina asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja nautin suunnattomasti moniammatillisesta yhteistyöstä, jota voimme FemiHealthillä tarjota asiakkaidemme parhaaksi. Sydämenasiani on edistää kaiken ikäisten naisten, erityisesti raskaana olevien ja synnyttäneiden yksilöterapiaa ja ryhmäohjaamista. Terapeuttina olenkin ollut varsin onnekas, koska olen saanut todistaa monia upeita kuntoutuksia!”