Jannina Pylväläinen

unelma- ammati ssa

Jannina Pylväläinen on äitiysfysioterapeutti, lantionpohjan fysioterapeutti, alkuperäisen klassisen pilateksen opiskelija ja opettaja sekä tanssinopettaja. Janninan kiinnostus lantionpohjaan ja äitiysfysioterapian erikoisalaan heräsi jo opiskeluaikana ja hän kirjoittikin opinnäytetyönsä aiheesta ”suorien vatsalihasten erkaumasta kuntoutuminen”. Fysioterapeutin töiden ohella Jannina on ahkerasti hankkinut lisäkoulutusta äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan liittyen. Jannina on suorittanut äitiysfysioterapian peruskoulutuksen sekä lantionpohjan fysioterapian perusteet että jatkokurssin.

Fysioterapeuttina Jannina on unelma-ammatissaan. Jannina on pirtsakka, kannustava ja empaattinen, ja pyrkii asiakkaansa kanssa parhaaseen mahdolliseen tulokseen sekä yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Jannina kohtaa jokaisen asiakkaan lämmöllä, on helposti lähestyttävä kuuntelija ja tarpeen mukaan tsemppaa asiakkaan reippaasti liikkeelle.

Tanssi on ollut suuri osa Janninan elämää pikkutytöstä asti. Jannina on toiminut Nurmijärven tanssiopistolla katutanssiopettajana 5 vuotta. Jatkossa Jannina nähdään ohjaamassa FemiHealthilla raskaana oleville suunnattuja katutanssitunteja. Lämpimästi tervetuloa!

janninan seuraavat kurssit

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn