Koulutukset ja workshopit

Alla listattuna seuraavat koulutukset ja workshopit. Lisätietoja saat sähköpostilla info (at) femihealth.fi ja ilmoittautua voit verkkokaupan kautta tai sähköpostitse. Peruutusehdot löytyvät sivun alalaidasta.

15.-16.6 2018 Ira Rissanen: FH Suorien vatsalihasten erkauma jatkokurssi fysioterapeuteille

Oletko käynyt jo FH suorien vatsalihasten erkauman peruskurssin ja kaipaat lisää työkaluja? Kaksipäiväinen FH suorien vatsalihasten erkauma jatkokurssi sisätää teoriaa, tutkimista, manuaalisia käsittelyitä sekä liiketerapiaa.

Tutustumme myös Hypopressive tekniikkaan erkaumakuntoutuksen näkökulmasta.

Paikka: FemiHealth, Kauppiaankatu 2, 00160 Helsinki

Hinta: 575€(sis alv)

Ilmoittautuminen: FemiHealth verkkokauppa

3.9.2018 Karita Palomäki: Psykofyysinen kivunhoito (täynnä)

Karita Palomäki: Psykofyysinen kivunhoito Kipukokemus on paljon enemmän kuin vain kehossa oleva mahdollinen toiminnallinen häiriö, vaurio tai vamma. Asiakkaan kokemat tunteet, aiemmat kipukokemukset sekä asiakkaan kyky stressin itsesäätelyyn heijastuvat siihen, miten hän kokee kipua tällä hetkellä. Tässä koulutuksessa saat fysioterapeuttina työkaluja siihen, miten kohdata kipuasiakas psykofyysisestä viitekehyksestä. Saat konkreettisia työkaluja, miten voit ohjata asiakasta kohtaamaan kehonsa ja kipunsa ja siten lisäämään omaa kehotietoisuuttaan. Päivässä käytetään hyödyksi mm. Kehon viisaat viestit -kirjan harjoituksia. Karita Palomäki on toinen kirjoittajista. Voit halutessasi ostaa kirjan Adlibriksestä 18,30e. Kurssiin kuuluu sähköinen laaja opiskelumateriaali.

OHJELMA: 9.00 – 11.30 Psykofyysisen terapian lähtökohtia; kehon, mielen ja kokemuksen yhteys & Hengitys- ja kehotietoisuuden edistäminen psykofyysisessä kivunhoidossa, harjoituksia

11.30 – 12.15 Lounas (omakustanteinen)

12.15 – 13.45 Miten fysioterapeutti voisi kohdata kipupotilaan stressinäkökulmasta

13.45 – 14.00 Kahvi

14.00 – 16.00 Kroonisen kivun ohjaus / hoito psykofyysisen viitekehyksen avulla.

Kouluttaja:Karita Palomäki psykofyysinen fysioterapeutti, työnohjaaja ja kirjailija www.mieliliike.fi

Paikka: Kauppiaankatu 2, 00160 Helsinki

Hinta: 225e(sis alv) Ilmoittautuminen ira@femihealth.fi

6.-7.9.2018 Spiraalistabilaatio (SPS) Peruskurssi osat 1C ja 1D

Koulutuksessa tarkennetaan 1A ja B -kurssipäivien aikana opittujen perusharjoitteiden yksityiskohtia ja edetään liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa haastaviin dynaamisiin liikesarjoihin. Kahden kurssipäivän aikana kerrataan ja syvennetään manuaalista liikkeiden ohjausta ja avustamista sekä harjoitellaan liikkeitä tukevaa, erityisesti selkä- ja niska-hartia seudun lihaksia rentouttavaa manuaaliterapiaa. Teoriaosuuksissa tarkennetaan metodin periaatteita ja eri lihasketjujen kautta tapahtuvaa spiraalistabilaatiota SPS-harjoitteissa. Kurssin lopuksi sovelletaan opittua kävelyyn. Neljän päivän kurssikokonaisuus antaa valmiudet ohjata eritasoisia SPS-tunteja sekä ryhmille että yksityisasiakkaille.

Spiraalistabilaation periaatteiden ymmärtäminen mahdollistaa menetelmän monipuolisen käytön erityisesti selkään liittyvien ongelmien ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa. Peruskurssi (32 tuntia) oikeuttaa käyttämään ammattinimikettä Spiraalistabilaatio -ohjaaja.

Peruskurssin 1C ja 1D -osien sisältö: 

Kahden päivän koulutuskokonaisuus, 16 tuntia koulutusta.

Koulutuksessa tarkennetaan 1A ja B -kurssipäivien aikana opittujen perusharjoitteiden yksityiskohtia ja edetään liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa haastaviin dynaamisiin liikesarjoihin. 

Kahden kurssipäivän aikana kerrataan ja syvennetään manuaalista liikkeiden ohjausta ja avustamista sekä harjoitellaan liikkeitä tukevaa, erityisesti selkä- ja niska-hartia seudun lihaksia rentouttavaa manuaaliterapiaa.

Teoriaosuuksissa tarkennetaan metodin periaatteita ja eri lihasketjujen kautta tapahtuvaa spiraalistabilaatiota SPS-harjoitteissa. Kurssin lopuksi sovelletaan opittua kävelyyn.

 

Jatkossa osaamista voi laajentaa menetelmän muilla kursseilla ja saavuttaa SPS-Trainer ja -Terapeutti nimikkeisiin vaadittava tuntimäärä.

Hinta: 370€(sis.alv 24%)

Paikka: FemiHealth, Kauppiaankatu 2, 00160 Helsinki

Kouluttaja: Tiina Arrankoski,LitK, Spiral Stablization -metodin vastaava kouluttaja Suomessa, pilatesohjaaja, PowerFingers kouluttaja, Modern Nordic Walking International Coach, International Council of Nordic Walking (ICNW) ry:n puheenjohtaja Ilmoittaudu: FemiHealth verkkokauppa tai ira@femihealth.fi 

Peruutusehdot

Alla olevat peruutustehdot koskevat kaikkia FemiHealth Oy:n järjestämiä ammatillisia lisäkoulutuksia, workshoppeja ja kursseja. Peruutus koulutuksiin on aina tultava kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen info (at) femihealth.fi. Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, veloitamme 50 % koulutusmaksusta.

Alle 48h peruutuksista perimme koulutuksen maksun kokonaisuudessaan. Ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneeltä perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Noudatamme yllä mainittuja aikarajoja, ellei erillisellä sopimuksella ole muuta sovittu Sairaustapauksissa (lääkärintodistusta vastaan) tai mikäli järjestäjästä johtuvista syistä koulutus joudutaan perumaan, pyrimme ensisijaisesti järjestämään koulutuspaikan seuraavasta mahdollisesta koulutuksesta tai kurssista, tai tapauskohtaisesti palautamme koulutusmaksun. FemiHealth Oy varaa oikeuden koulutusten sisällön, aikataulujen ja hintojen muuttamiseen. Mikäli kurssiohjelmaan tulee koulutuksen järjestäjästä johtuvia aikataulumuutoksia, jotka estävät ilmoittautunutta osallistumasta koulutukseen, palautetaan koulutusmaksu ilmoittautuneelle kokonaan.