Osteopatia

FemiHealth, Osteopatia

Mikäli tietty vaiva mietityttää, voit aina soittaa osteopaatillesi ja kysyä olisiko osteopatiasta apua.

Osakas, osteopaatti / femihealth

Mitä Osteopatia on?

Osteopatia on nouseva hoitomuoto, jolla on laaja-alainen mahdollisuus hoitaa erilaisia vaivoja.

Osteopatian avulla voi tukea asiakkaan kehoa pysymään tasapainossa raskauden aikana ja palautumaan synnytyksen ja imetyksen aikaisista muutoksista. Osteopatiahoidon jälkeen keho tuntuu keveältä, sillä kehossa verenkierto on vilkastunut, nivelet ovat vetreämmät ja yleinen jännitys kehosta on hävinnyt. Näin osteopatia toimii myös oivana yleisesti kehoa rentouttavana hoitona, vaikka mitään selkeää vaivaa ei ole. Osteopatialla pyritään tasapainottamaan keho toimivammaksi sinun omaa elämääsi ajatellen.

Synnytyssairaaloissa hoidetaan synnytyksessä tulleita jumeja, joita esiintyy niin alateitse kuin myös sektiolla syntyneillä vauvoilla. Muita keholle epäsuotuisia asioita ovat muun muassa imukuppi tai muut apuvälineet, virhetarjonnat, napanuora kaulan ympärillä tai mustelmilla syntyneet, pitkät/ hyvin nopeat synnytykset ja monikkoraskaudet. Koskaan ei ole liian aikaista tulla osteopaatin vastaanotolle. Lisäksi osteopatia auttaa muun muassa koliikissa, kehityshäiriöissä, kielijänteiden kireyksissä sekä refluksiin, ummetukseen ja ripuliin.

 

Kuka Osteopaatti on?

Keski-Euroopassa osteopatiaa on käytetty jo pitkään ja siihen luotetaan laajasti, sillä jo synnytyssairaaloissa työskentelee osteopaatteja.

FemiHealth tiimin osteopaatit toimivat tiiviissä yhteistyössä fysioterapeuttien kanssa. Osteopaatti tietää milloin ohjata fysioterapiaan. Kauttamme voikin saada ajan fysioterapiaan hyvinkin pian. FemiHealth osteopaatit ovat monissa tapauksissa saaneet upeita hoitotuloksia ja positiivistia hoitokokemuksia!

Kenelle Osteopatia sopii?

Osteopatia sopii kaikille, sillä osteopaattinen hoito tehdään aina asiakkaan haastattelun perusteella yksilöllisesti räätälöiden. Osteopaatin vastaanotolle tuleekin nykypäivänä aina enenevissä määrin myös vauvoja ja lapsia. Urheilijat, istumatyöläiset, fyysistä työtä tekevät, hoitoalan ammattilaiset sekä eläkeläiset käyvät osteopaatin vastaanotolla uskollisesti.

Osteopatiaa on suositeltavaa kokeilla vaivoihin, kuten:

-toistuvat päänsäryt/migreenikohtaukset

-selkävaivat

-kolotukset eri puolilla kehoa tai nivelistöä

 

FemiHealth tiimissä osteopaatit ovat erikoistuneita raskaus- sekä synnytyksen jälkeisiin vaivoihin joita ovat muun muassa:

-vihlovat kivut lantiossa

-peräpukamat

-lonkka- tai nivusalueen kivut/kolotukset

-närästys

-liitoskivut

-selkäsäryt

-puutuneet kädet/jalat

Asiakkaiden suusta

PALVELU- JA KÄYTTÖEHDOT

Maksuehdot

Maksutapoina verkkokauppa, lasku tai pankki/luottokortti. Otamme myös vastaan Smartum -seteleitä.

Peruutusehdot

Kaikki peruutukset sähköpostiin saapuneen varausvahvistuksen linkin kautta tai yhteys suoraan henkilöön, kenelle aika on varattu. Ajan voi peruuttaa myös tekstiviestillä numeroon: 0503315926.

Yksilöajat: Alle 24h peruutuksissa veloitamme 50% hoidon hinnasta ja alle 12h peruutuksissa veloitamme käynnin hinnan täysimääräisesti. Noudatamme yllämainittuja aikarajoja, ellei erillisellä sopimuksella ole muuta sovittu. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattamattomista käynneistä veloitamme käynnin hinnan täysimääräisesti.

Alla olevat peruutustehdot koskevat kaikkia FemiHealth Oy:n järjestämiä ammatillisia lisäkoulutuksia, workshoppeja ja kursseja. Peruutus koulutuksiin on aina tultava kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen info (at) femihealth.fi.

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, veloitamme 50 % maksusta. Alle 48h peruutuksista perimme koulutuksen maksun kokonaisuudessaan. Ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneeltä perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Noudatamme yllä mainittuja aikarajoja, ellei erillisellä sopimuksella ole muuta sovittu

Sairaustapauksissa (lääkärintodistusta vastaan) tai mikäli järjestäjästä johtuvista syistä kurssi joudutaan perumaan, pyrimme ensisijaisesti järjestämään paikan seuraavasta mahdollisesta kurssista, tai tapauskohtaisesti palautamme kurssimaksun.

FemiHealth Oy varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulujen ja hintojen muuttamiseen. Mikäli kurssiohjelmaan tulee järjestäjästä johtuvia aikataulumuutoksia, jotka estävät ilmoittautunutta osallistumasta kurssille, palautetaan kurssimaksu ilmoittautuneelle kokonaan.