Ryhmäliikunta -ja koulutukset

Varaa paikkasi syksyn 2018

ryhmäliikuntatunneille

Ryhmä-
liikuntatunnit ja koulutukset

ovat käynnissä FemiHealthilla ympäri vuoden ja valikoimastamme löytyy sopivat tunnit naisille jokaiseen elämäntilanteeseen.

Osalle tunneista myös vauvat ovat tervetulleita. Löydät tuntiemme joukosta niin fysioterapeuttisia tunteja kuin Pilatesta, joogaa, Barrea ja tanssia.
FemiHealth

GETTING READY!

RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS

FemiHealth Barre

FemiHealth

prenatal bump barre

FemiHealth Barre

FemiHealth

postnatal baby & me barre

FemiHealth Street Dance

FemiHealth

street dance

Spiraalistabilaatio FemiHealth

SPS Spiral

STABILIZATION

SEURAAVAKSI ALKAVAT
RYHMÄLIIKUNTATUNNIT JA KOULUTUKSET

Maksu ja palvelun käyttöehdot

Maksutavat 

Maksutapoina verkkokauppa, lasku tai pankki-/luottokortti. Otamme vastaan myös Smartum-seteleitä.

Peruutusehdot

Peruutustehdot koskevat kaikkia FemiHealth Oy:n järjestämiä ammatillisia lisäkoulutuksia, workshoppeja ja kursseja. Peruutus koulutuksiin on aina tultava kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen info (at) femihealth.fi.

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, veloitamme 50 % maksusta. Alle 48h peruutuksista perimme koulutuksen maksun kokonaisuudessaan. Ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneeltä perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Noudatamme yllä mainittuja aikarajoja, ellei erillisellä sopimuksella ole muuta sovittu

Sairaustapauksissa (lääkärintodistusta vastaan) tai mikäli järjestäjästä johtuvista syistä kurssi joudutaan perumaan, pyrimme ensisijaisesti järjestämään paikan seuraavasta mahdollisesta kurssista, tai tapauskohtaisesti palautamme kurssimaksun.

FemiHealth Oy varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulujen ja hintojen muuttamiseen. Mikäli kurssiohjelmaan tulee järjestäjästä johtuvia aikataulumuutoksia, jotka estävät ilmoittautunutta osallistumasta kurssille, palautetaan kurssimaksu ilmoittautuneelle kokonaan.

Sijainti

Kauppiaankatu 2, 00160 Helsinki

Tunnit

Sopimuksen mukaan

Ota Yhteyttä

+358 10 3110 600 / info@femihealth.fi

KESKUSTELE!

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn