Ryhmäliikunta -ja koulutukset

Varaa paikkasi syksyn 2018

ryhmäliikuntatunneille

Ryhmä-
liikuntatunnit ja koulutukset

ovat käynnissä FemiHealthilla ympäri vuoden ja valikoimastamme löytyy sopivat tunnit naisille jokaiseen elämäntilanteeseen.

Osalle tunneista myös vauvat ovat tervetulleita. Löydät tuntiemme joukosta niin fysioterapeuttisia tunteja kuin Pilatesta, joogaa, Barrea ja tanssia.
FemiHealth

GETTING READY!

RASKAUSJOOGA & SYNNYTYSVALMENNUS

LOW PRESSURE FITNESS

Mitä Hypopressive on? Hypopressive- tekniikan avulla muodostetaan alipaine lantionpohjaan sekä vatsaonteloon. Tämän tekniikan avulla vyötärölinja kapenee ja lantionpohjan elastisuus lisääntyy ja saatat huomata myös hengityksen helpottavan urheilisuorituksissa. Sopii erinomaisesti mm. lantionpohjan laskeumien ehkäisyyn ja hoitoon sekä synnytyksen jälkeiseen palautumiseen, mutta myös urheilijoille!
Ei suositella raskaana oleville tai jos kärsit korkeasta verenpaineesta tai tyrästä.


Ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Hypopressive- Low Pressure Fitness 3- tason ohjaaja Ira Rissanen FemiHealth

LOW PRESSURE FITNESS

HYPOPRESSIVE w/ babies

FemiHealth Barre

FemiHealth

prenatal barre

FemiHealth Barre

FemiHealth

postnatal babybarre

äitivauvajumppa

Äiti-vauvajumppa

Tehokasta, mutta turvallista jumppaa vauvasi kanssa 18.9 alkaen klo 15-16

DSC_9587

Äiti-vauva Pömpöttääkö?®-kurssi ti 25.9. alkaen

Kurssilla mitataan suorien vatsalihasten erkauma kurssin alussa ja lopussa. Kurssin idea on tukea synnytyksestä palautuvaa äidin kehoa sopivan kuormittavilla harjoitteilla.

SEURAAVAKSI ALKAVAT
RYHMÄLIIKUNTATUNNIT JA KOULUTUKSET

Maksu ja palvelun käyttöehdot

Maksutavat 

Maksutapoina verkkokauppa, lasku tai pankki-/luottokortti. Otamme vastaan myös Smartum-seteleitä.

Peruutusehdot

Peruutustehdot koskevat kaikkia FemiHealth Oy:n järjestämiä ammatillisia lisäkoulutuksia, workshoppeja ja kursseja. Peruutus koulutuksiin on aina tultava kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen info (at) femihealth.fi.

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, veloitamme 50 % maksusta. Alle 48h peruutuksista perimme koulutuksen maksun kokonaisuudessaan. Ilman ennakkoilmoitusta kurssilta poisjääneeltä perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Noudatamme yllä mainittuja aikarajoja, ellei erillisellä sopimuksella ole muuta sovittu

Sairaustapauksissa (lääkärintodistusta vastaan) tai mikäli järjestäjästä johtuvista syistä kurssi joudutaan perumaan, pyrimme ensisijaisesti järjestämään paikan seuraavasta mahdollisesta kurssista, tai tapauskohtaisesti palautamme kurssimaksun.

FemiHealth Oy varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulujen ja hintojen muuttamiseen. Mikäli kurssiohjelmaan tulee järjestäjästä johtuvia aikataulumuutoksia, jotka estävät ilmoittautunutta osallistumasta kurssille, palautetaan kurssimaksu ilmoittautuneelle kokonaan.

Sijainti

Kauppiaankatu 2, 00160 Helsinki

Tunnit

Sopimuksen mukaan

Ota Yhteyttä

+358 10 3110 600 / info@femihealth.fi

KESKUSTELE!

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn