Saija Pohjanvirta

naisten hyvinvointia edistämässä

Saija Pohjanvirta on äitiysfysioterapeutti ja lantionpohjan fysioterapeutti. Hän suoritti viimeisen syventävän työharjoittelujaksonsa FemiHealth Oy:ssä Ira Rissasen ohjauksessa. Hengitys ja sen merkitys terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on ollut Saijan mielenkiinnon kohteena jo pitkään ja hän kirjoittikin opinnäytetyön aiheesta ”Pallean toimintahäiriö ja kuntoutus synnyttäneillä naisilla”.

 

Saija perehtyi jo opiskeluaikana Kinetic Control -menetelmään liikkeen hallinnan tutkimisessa sekä suoritti äitiysfysioterapian ja lantionpohjan fysioterapian erikoistumiskoulutukset.
Syksyllä 2017 hän kävi suorien vatsalihasten erkauman ja äitiysfysioterapian peruskoulutukset. Kevään
2018 aikana hän suoritti lantionpohjan fysioterapian perus- ja jatkokoulutukset. Saijan ravitsemusopinnot Itä-Suomen avoimessa yliopistossa ovat loppusuoralla.

Fysioterapeuttina Saija kohtaa jokaisen asiakkaan lämmöllä, yksilöllisesti ja huomioimalla kokonaisuuden. Saija on harrastanut joogaa useamman vuoden ja hyödyntää sitä fysioterapiassa. Saijasta on mahtavaa olla mukana edistämässä naisten terveyttä ja saada toteuttaa unelma-ammattiaan.
Lämpimästi tervetuloa Saijan vastaanotolle!