Saija

Valmistun elokuussa 2018 fysioterapeutiksi. Suoritin viimeisen työharjoittelujaksoni FemiHealth Oy:ssä Ira Rissasen ohjauksessa. Kirjoitin juuri opinnäytetyöni aiheesta ”Pallean toimintahäiriö ja kuntoutus synnyttäneillä naisilla”.

Toisena opiskeluvuotena perehdyin Kinetic Control -menetelmään liikkeen hallinnan tutkimisessa ja arvioinnissa. Syksyllä 2017 suoritin suorien vatsalihasten erkauman sekä äitiysfysioterapian peruskoulutukset. Kevään 2018 aikana olen käynyt lantionpohjan fysioterapian perus- ja jatkokoulutuksen. Lisäksi olen opiskellut kuluneen kevään aikana faskiakäsittelyn perusteita Anatomy Trains -koulutuksissa. Ravitsemusopinnot Itä-Suomen avoimessa yliopistossa ovat myös loppusuoralla.

Fysioterapeuttina kohtaan jokaisen asiakkaan huomioimalla kokonaisuuden. Kuuntelen, ohjaan ja kannustan kohti yhdessä laadittuja tavoitteita. Syksyllä 2018 aloitan myös aerial joogatuntien ohjaamisen FemiHealth Oy:ssä.

Minusta on mahtavaa olla mukana edistämässä naisten terveyttä ja saada toteuttaa unelma-ammattiani. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!