Sara Seppäläinen

OLE TÄRKEÄ ITSELLESI

Sara Seppäläinen on äitiysfysioterapeutti ja lantionpohjan fysioterapeutti. Naistenterveys fysioterapian keinoin alkoi kiinnostanut Saraa jo opiskeluaikana, jolloin hän syventyi lantionpohjan fysioterapiaan opinnäytetyönsä kautta aiheenaan yhdyntäkipu. Työ tehtiin yhteistyössä Kätilöopiston fysioterapeutin sekä Naistenklinikan professorin kanssa. Ura fysioterapeuttina alkoi Kätilöopiston poliklinikalla, josta hän jatkoin työskentelyä yksityissektorilla edelleen äitiys- ja lantionpohjanfysioterapian sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa.

Saran vastaanotolla käyvät kaikenikäiset naiset ja raskaana olevat sekä synnyttäneet äidit. Vatsalihasten erkauma ja lantionpohjan toimintahäiriöt ovat tyypillisimpiä tulosyitä vastaanotolle hakeutuvalle.

Suomen Äitiysfysioterapeutit yhdistyksen perustajajäsenenä Saralla on ilo olla mukana kehittämässä parempaa äitiyshuoltoa Suomessa kuntoutuksen osa-alueella. Säännöllinen kouluttautuminen alan asiantuntijoiden opissa sekä tiivis kollegiaalinen verkko takaavat ajantasaisen erikoistumisalan tiedon ja taidon.

Fysioterapeuttina Sara tukee sinua läpi kuntoutumisen, huomioiden kokonaisvaltaisuuden ja yksilölliset tarpeesi

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!