Sonja Toivola

TAVOITTEENa
hyvä olo

Sonja Toivola on äitiysfysioterapeutti, lantionpohjan fysioterapeutti, imetysohjaaja sekä on yksi Suomen ensimmäisistä sertifioiduista Barre-ohjaajista (IBBFA). Sonja on hyödyntänyt pitkää tanssitaustaansa ja äitiysfysioterapian osaamistaan kehittäessään omat barretuntikonseptit raskaana oleville; Prenatal BumpBarre sekä synnytyksen jälkeen Postnatal BabyBarre. Lisäksi hän ohjaa tehokkaita barretunteja kaikille upeille naisille sekä LPF Hypopressive-tekniikan kursseja ja workshoppeja. 

Erilaiset lantionpohjan toimintahäiriöt, kuten virtsankarkailu, sekä suorien vatsalihasten erkauman kuntoutus ja arpikudoksen käsittelyt sektiosynnytysten ja muiden leikkausten jälkeen ovat Sonjan erityisenä kiinnostuksen kohteena. Fysioterapeuttina Sonja on tarkka, empaattinen ja innostava. Hän kohtaa jokaisen asiakkaan katsoen kokonaisuutta, tavoitellen hyvää oloa omassa kehossa. 

Sonja on ollut mukana perustamassa Suomen Äitiysfysioterapeuttien yhdistystä ja toimii yhdistyksen hallituksessa mukana kehittämässä parempaa äitiyshuoltoa Suomeen. Sonjalta saa apua erilaisiin imetyspulmiin luontevana osana äitiysfysioterapian käyntiä tai varaamalla sille ajan erikseen. 

Sonja ohjaa mielellään myös yksityistunteja sekä tunteja pienryhmille, esimerkiksi polttareihin, työhyvinvointi- ja virkistyspäiville. Kysy lisää, mikäli kiinnostuit, niin suunnitellaan juuri teille sopiva paketti!

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn