Urheilufysioterapia

Urheilu
fysioterapian tavoitteena

on lisätä urheilijan tai aktiiviliikkujan terveitä harjoituspäiviä.

Polvikipua juostessa? Selkäkipua liikunnan aikana tai sen jälkeen?

 

Urheilufysioterapiassa keskitytään liikunnassa ja urheilussa ilmenevien vammojen ennaltaehkäisyyn, kuntoutukseen ja hoitoon – yksilöllisesti, kokonaisvaltaisesti ja lajin vaatimukset huomioiden. Pyrkimyksenä on saavuttaa ja ylläpitää optimaalinen suorituskyky sekä alentaa loukkaantumisherkkyyttä.

Tullaksesi vastaanotolle sinun ei tarvitse olla ammattiurheilija, eikä sinulla tarvitse olla akuuttia vammaa. Urheilufysioterapian keinoin voimme yhdessä pienentää tyypillisten rasitusvammojen riskiä, tehostaa liikuntasuoristustasi ja vaikkapa parantaa liikkuvuuttasi. Liikeanalyysin ja testien avulla saat arvokasta tietoa kehosi toiminnasta sekä täsmäharjoitteita kehosi heikkojen lenkkien vahvistamiseen. Keskeistä on myös kehontuntemuksen lisääntyminen. Urheilufysioterapeutti auttaa urheilijaa tai aktiiviliikkujaa yhdessä valmennuksen kanssa.

FemiHealthin urheilufysioterapeuttina työskentelee Heli Harsunen, joka osaa auttaa erityisesti nais- ja tyttöurheilijoita ja aktiivisesti liikuntaa harrastavia tai tavoitteellisesti treenaavia naisia.