FH Pilates

FemiHealth laitepilatesharjoittelu

Pilatesharjoittelussa on valittavana pilatesyksityistunti, yksityistunti kahdelle tai pienryhmäharjoittelu. Pilatesyksityistunnit voivat olla matto- tai laiteharjoittelua. Yksityistunneille voit varata ajan sähköisen ajanvarauksen kautta täältä: https://www.femihealth.fi/ajanvaraus/

Pienryhmä on viiden kerran kurssi laitepilatesharjoittelua fysioterapeutti-pilateskouluttajan ohjauksessa. Tunnilla sinun on mahdollista harjoitella omien tavoitteidesi mukaan. Ennen ryhmään osallistumista luodaan yksityistunnilla henkilökohtainen harjoitusohjelma sekä opastetaan pilateslaitteiden turvallinen käyttö. Yksityistunteja voi olla yksi tai useampi asiakkaan tarpeen mukaan.

Ohjaajana toimii fysioterapeutti Tuula Schoultz. Hän on ohjannut pilateslaiteharjoittelua vuodesta 2009 ja toiminut pilateskouluttajana sadoille pilatesohjaajille. Tuulalle tärkeää on asiakkaan omien tarpeiden kuuntelu sekä progressiivinen eteneminen harjoittelussa. Olipa kyseessä kuntoutuminen, raskausaika, synnytyksen jälkeinen aika tai tavoitteellinen urheilu, on laitepilatesharjoittelussa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja muokata harjoittelu jokaisen tarpeisiin sopivaksi. Pitkäjänteisellä pilatesharjoittelulla päästään parhaaseen tulokseen kehonhallinnassa ja -tuntemuksessa.

Syksyllä 2021 kursseja on kolme, keskiviikkoisin klo 17.30-18.30. Kurssit ovat 15.9.-13.10., 20.10.-17.11. ja 24.11.-22.12.
Pääset lunastamaan paikan kurssille täältä: https://www.femihealth.fi/ilmoittautumiset/

Oma pienryhmä on myös mahdollista koota ryhmälle sopivaan aikaan. Kysy lisää info@femihealth.fi tai Tuula 050-547 6869.